COMMERCIAL

CORPORATE

NIGHTLIFE

REMOTE EDITING

RÓLUNK

A weareEnigma egy budapesti székhelyű production service company, azaz egy produkciós szervíz cég. Munkáinkat sok éves rutinnal és a hivatásból eredő szenvedéllyel végezzük. A specialitásunk a teljes forgatások kivitelezése a kreatív koncepció megalkotásától, a kész produktum megjelenéséig, melyben szoros együttműködő partnerünk, az Origo Film Group.

MIBEN SZÁMíTHATSZ RÁNK

Filmeket készítünk. Legyen szó akár egy reklámfilmről a hazai vagy nemzetközi piacra, vagy akár egy komplett éves brand megjelenésről hosszútávú keretek között. Emellett létrehoztunk egy részleget ami kimondottan a rapid megkeresésekkel foglalkozik, mely magába foglalja social media micro conteteket és a rendezvény videókat is. 

ORIGO X ENIGMA

Az Origo FIlm Group Zrt és a weareEnigma kollaborációja hidat képez gyártócégek és a kiszolgáló cégek hálójában, a legmagasabb minőségben.
Szinte a világon páratlan az a kapcsolati erőforrás amelyet a két cég együttesen megtud mozgatni házon belül, legyen itt szó akár teljes filmeket kiszolgáló lámpaparkról, saját moziról, több ezer négyzetméteres stúdió komplexumokról vagy azokról a szakemberekről, amelyek ezeket a komplexumokat szakértelmüknél fogva, megtöltik élettel!

COMMERCIALS

CORPORATE

REMOTE EDITING

NIGHT LIFE

Együttműköd­tünk

Cégek, akik már elégedettek voltak

Együttműköd­tünk

Cégek, akik már elégedettek voltak

Kapcsolat

Írj üzenetet, ha segíthetünk

1151 Budapest, Felsőkert u. 9.

Origo Studios